West Hamin Lucas Paqueta joutui pulaan – Englannin jalkapalloliitto syyttää häntä ottelumanipulaatiosta

Lucas Paqueta West Ham United

West Ham Unitedin Lucas Paqueta sai niskaansa syytteet ottelumanipulaatiosta Englannin jalkapalloliitolta.

West Ham Unitedin Lucas Paqueta on joutunut Englannin jalkapalloliiton hampaisiin. Liitto syyttää Paquetaa ottelumanipulaatiosta kaikkiaan neljässä Valioliiga-ottelussa.

Väitetyt manipulaatiot ovat tapahtuneet Leicesteriä vastaan vuoden 2022 marraskuussa, Aston Villaa vastaan viime vuoden maaliskuussa, Leedsiä vastaan viime vuoden toukokuussa ja Bournemouthia vastaan viime elokuussa.

Mainos alkaa:

Liiton epäilyt heräsivät, kun Brasiliassa lyötiin normaalia enemmän vetoa West Hamin ottelusta Aston Villaa vastaan. Vedonlyönnin kohteena oli saako Paqueta ottelussa keltaisen kortin. Erotuomari antoikin Paquetalle varoituksen ottelun 70. minuutilla Chris Kavanaghin rikkomisesta.

Liiton näkemyksen mukaan Paqueta on kyseisessä ottelussa yrittänyt hankkia itselleen keltaista tai punaista korttia ja vaikuttaa siten ottelun etenemiseen ja lopputulokseen. Pelaaja on hämmästynyt syytteistä ja kiistää ne jyrkästi.

– Olen erittäin yllättynyt ja harmistunut, että liitto päätti syyttää minua. Olen viimeisen yhdeksän kuukauden aikana ollut yhteistyöhaluinen ja toimittanut heille kaiken haluamansa tiedon. Kiistän kaikki syytteet ja taistelen viimeiseen henkäykseen asti puhdistaakseni nimeni, Paqueta kommentoi.

Vetoja ei ollut lyöty Paquetan nimissä. Paquetalla on 3. kesäkuuta asti aikaa toimittaa liitolle vaadittavat dokumentit ja todisteet syyttömyydestä. West Ham on ilmoittanut tukevansa Paquetaa koko prosessin ajan.

Tsekkaa myös: ”Tällainen joukkue ei voi voittaa” – HJK:n Atomu Tanaka parjasi joukkuekavereidensa tapoja somessa


Pelaajat:
Joukkueet: