West Ham -tähti Lucas Paqueta vedonlyöntikohun keskellä – tästä keltaisesta kortista tutkinta sai alkunsa

Lucas Paqueta
Kuva: Getty Images

West Hamin yksi suurimmista tähdistä Lucas Paqueta on ajautunut keskelle vedonlyöntikohua, sillä miehen osallisuutta maaliskuun tapahtumiin tutkitaan.

Paquetan elokuu on sujunut hieman erilaisissa merkeissä, sillä ensiksi brassi näytti saavan unelmasiirron Manchester Cityyn, mutta nyt kauppa on laitettu täysin jäihin. Syynä on tutkinta, jossa selvitetään, että onko Paqueta syyllistynyt vedonlyöntirikkomuksiin.

Tapahtumat sijoittuvat 12. maaliskuuta pelattuun otteluun Aston Villaa vastaan. Paqueta sai tuolloin toisella jaksolla keltaisen kortin, jonka puolesta oli lyöty isolla summalla vetoa ennen pelin alkua. Entistä erikoisemman tilanteesta tekee se, että pelitilit oli avattu juuri ennen ottelua, minkä jälkeen brassin keltaisen kortin puolesta oli lyöty maksimisummalla vetoa. Kaiken lisäksi tilien haltijat linkittyvät vahvasti Paquetan lähipiiriin.

Tämän lisäksi oli veikattu myös Betisin brasilialaishyökkääjä Luiz Henriquen korttia samalle päivälle. Myös tämä toteutui, sillä vaihdosta tullut pelimies sai keltaisen kortin 89. minuutilla.

Mikäli Paqueta todetaan syylliseksi tapahtumiin, niin luvassa voi olla pitkä pelikielto. Brentfordin Ivan Toney sai aikaisemmin kahdeksan kuukauden pelikiellon vedonlyöntirikkomusten vuoksi.

Lucas Paqueta joutui tutkintaan tämän keltaisen kortin vuoksi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen X:stä!


Pelaajat:
Joukkueet: