Video: Louisville City löi jäätävät alkutahdit – salamamaali suoraan kulmapotkusta

Cameron Lancaster Louisville City FC / Pallomeri.net

Louisville City FC löi Tulsa FC:lle luuta kurkkuun kunnolla, kun Cameron Lancaster painoi pallon suoraan kulmasta sisään heti kättelyssä.

Tulsa FC oli kuin puulla päähän lyöty kotiottelussa Louisville City FC:tä vastaan, kun vierasjoukkue johti 10 minuutin jälkeen jo 3-0. Tulsan kyykyttämiselle soiteltiin erittäin tylyt alkutahdit, kun Louisvillen Cameron Lancaster teki ottelun avausmaalin jo 2. minuutilla.

Maali syntytapa oli vielä syntyaikaakin tylympi. Lancaster nimittäin latasi pallon upealla kierteellä suoraan kulmapotkusta sisään. Maalin tyylipisteitä ei ainakaan vähentänyt se, että pallo kimposi pussiin komeasti takatolpan kautta.

Mainos alkaa

Tämä sytytti Louisvillen kunnon maali-iloitteluun, sillä 7. minuutilla syntyi 2-0-maali ja Lancaster itse upotti toisen osumansa 10.minuutilla.

Salama-alku kuitenkin näytti kääntyvän lopulta Louisvilleä vastaan, kun peliä oli vielä niin kovin paljon jäljellä. Tulsa pääsi pikkuhiljaa peliin sisälle ja onnistui kaventamaan Louisvillen johdon enää maalin mittaiseksi, mutta Tulsa oli sittenkin antanut ensiminuuteilla liikaa etumatkaa Louisvillelle ja näin värikäs peli päättyi vierasjoukkueen 3-2-voittoon.

Louisville City menee 2. minuutilla johtoon, kun Cameron Lancaster maalaa suoraan kulmapotkusta:

Katso myös: Video: Hävytön banaanikierre – FC Jazzin Eino-Iivari Pitkälä teki upean maalin Kakkosessa