Super Bowlista muodostui jännitysnäytelmä – Los Angeles Rams vei mestaruuden

Super Bowl 2022 Los Angeles Rams - Cincinnati Bengals - Pallomeri.net

Los Angeles Rams onnistui kantamaan ennakkosuosikin paineet kunnialla ja viemään nimiinsä kotistadionillaan pelatun Super Bowlin.

Rams onnistui avausjaksolla etenemään 13-10-johtoon, mutta toisella jaksolla Bengals näytti, ettei se ole valmis luovuttamaan. Ensin joukkue teki touchdownin, minkä jälkeen myös puolustus toimi ja tuloksena oli syötönkatko. Seuranneesta hyökkäyksestä Bengals onnistui tekemään potkumaalin, mikä käänsi pelin lukemiin 13-20.

Ennakkosuosikki Rams onnistui kuitenkin hilaamaan itsensä johtoasemaan: ottelun ratkaissut touchdown syntyi, kun pelikellossa oli jäljellä puolisentoista minuuttia. Huimasta kiinniotosta maalialueella vastasi Cooper Kupp, joka valittiin myös ottelun MVP:ksi.

Bengalsilla oli vielä 23-20-tilanteessa hyvin aikaa omaan hyökkäykseensä, mutta pelinrakentaja Joe Burrow joutui säkitetyksi, mikä käynnisti Ramsin voittojuhlat.

Rams oli kerran aikaisemmin juhlinut Super Bowlin voittoa, mutta tuolloin – vuonna 2000 – joukkueen kotikaupunkina toimi vielä St. Louis.

Los Angeles Rams teki ratkaisevan touchdownin 1:25 ennen loppua

Joe Burrow joutui säkitetyksi

Mikäli videot eivät syystä tai toisesta näy, voit katsoa Super Bowlin tapahtumia myös NFL:n Twitter-tilillä.


Joukkueet: ,