Los Angeles Rams ja New England Patriots kohtaavat Super Bowlissa!

Viasatin Los Angeles Rams New England Patriots Super Bowl | Pallomeri.net
Super Bowl | Pallomeri.net

Vuoden 2019 Super Bowlissa vastakkain iskevät Los Angeles Rams sekä todellinen NFL-dynastia New England Patriots.

NFL:n konferenssifinaalit olivat ohjelmassa sunnuntaina, kun New Orleans Saints ja Los Angeles Rams sekä Kansas City Chiefs ja New England Patriots iskivät yhteen. Kumpikin ottelu tarjosi sellaista draamaa, että alta pois.

New Orleans Saints näytti painelevan vastustamattomasti jo Super Bowliin, sillä joukkueen alku konferenssifinaaliin oli suorastaan jäätävä. Rams kuitenkin sai juonesta pikku hiljaa kiinni ja nousi väkisin rinnalle. Varsinaisen peliajan loppu tarjosi hurjaa draamaa, sillä tuomaristolta meni yksi täysin selvä rike ohi silmien, mikä oli kohtalokas Saintsin kannalta.

Nimittäin Saints ei päässyt nyt käyttämään kelloa loppuun, vaan joutui suorittamaan potkumaalin paljon aikaisemmin. Näin ollen Rams sai vielä yhden uuden tasoitusmahdollisuuden eikä joukkue jättänyt sitä hyödyntämättä.

Tämä tarkoitti sitä, että ottelu venyi jatkoajalle, jossa kotiyleisö sai kylmän suihkun niskaansa, kun Rams onnistui potkumaalissa edeten Super Bowliin.

New England Patriots nähdään jälleen Super Bowlissa

Todellinen NFL-dynastia New England Patriots pelaa jälleen Super Bowlissa, sillä joukkue kaatoi konferenssifinaaliin suosikkina lähteneen Kansas City Chiefsin jatkoajan jälkeen.

Suurin sankari oli jälleen kerran pelinrakentaja Tom Brady, joka piti armottomalla kokemuksellaan Patriotsin mukana pelissä. Vaikka Kansas City tuli karmealla kaasulla päätösneljännekselle, niin Patriots ei antanut tippaakaan periksi.

Bradyn johtaman hyökkäyksen tehopelaajaksi nousi lopulta Rex Burkhead, joka onnistui tekemään touchdownin sekä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla kuin jatkoajallakin.

Finaalipaikka on Patriotsille jo kolmas perättäinen. Samalla seuralla on mahdollisuus tehdä historiaa, sillä Super Bowlin voitto tekisi New England Patriotsista historian menestyksekkäimmän joukkueen. Tällä hetkellä seura on Super Bowlin voittojen määrässä tasoissa Dallas Cowboysin kanssa, sillä kumpikin on voittanut mestaruuden kymmenen kertaa.

Lue myös: Super Bowl 2019 – tässä opas suurimman areenan megatapahtumaan!


Joukkueet: ,