Ruma töötti kävi kalliiksi – Itävallan Lorenz Lindner johdatti ulosajollaan joukkueensa pihalle U20 MM-kisoista

Lorenz Lindner Itävalta U20

Itävalta tippui U20 MM-kisojen jatkopeleistä karulla tavalla, kun Lorenz Lindner aiheutti loppuminuuttien ulosajollaan ratkaisevan tappion.

Itävalta oli pitkään kiinni melkoisessa yllätyksessä, kun viimeisen pudotuspelipaikan ratkaissut ottelu Sveitsiä vastaan oli tasalukemissa vielä viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Ratkaiseva käänne tapahtui kuitenkin ajassa 55:04, kun Itävallan Lorenz Lindnerille sattui kohtalokas virhe. Hän pelasi puolustaessaan aivan liian kovin ottein ja rysäytti Sveitsin pelaajan selästä pää edellä laitaa päin.

Ottelun tuomaristolla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin passittaa Lindner pelistä ulos. Vain 49 sekuntia myöhemmin laatta oli Itävallan pömpelissä ja kun Lindnerin jäähyn takia Itävalta pelasi koko loppupelin alivoimalla, ei kirimiselle jäänyt oikein mitään mahdollisuutta.

Näin Sveitsi nousi jatkopeleihin ja Itävalta jäi katkeralla tavalla rannalle. Itävallan onni toki on, ettei yksikään tämän vuoden turnauksen joukkueista putoa sarjatasoa alemmas, joten sen suurempaa vahinkoa ei Lindnerin rumasta töötistä sentään tullut.

Itävallan Lorenz Lindner sai rumasta taklauksestaan ulosajon ja lopulta aiheutti joukkueensa turnauksen päättymisen:

Katso myös: USA-hyökkääjältä hulvaton lausahdus – tuomarin pokka petti


Joukkueet: