Mahtava maali Englannin 9. tasolla – Longridge Townin pelaaja osui puolesta kentästä

Dean Ing Longridge Town

Englannin alasarjassa nähtiin komea maali, kun Longridge Townin Dean Ing kajautti pallon pussiin puolesta kentästä.

Englannin yhdeksännen sarjaportaan Northwest Counties League Premier Divisionin lauantain kierroksella nähtiin jotain, mitä harvemmin harrastetasoilla päästään ihmettelemään.

Tämä tapahtui West Didsbury & Chorltonin ja Longridge Townin välisen ottelun ensimmäisellä jaksolla, kun vieraat tekivät ottelun avausmaalin. Maali syntyi 35. minuutilla ja siitä vastasi Longridgen Dean Ing.

Hän sai pallon keskikentällä ja joutui heti tiukkaan kaksinkamppailuun. Ing pystyi kuitenkin suojaamaan palloa ja jyräämään tiensä keskiympyrään. Sinne päästyään Ing huomasi, että kotijoukkueen veskari on aivan liian kaukana maaliltaan ja päätti kokeilla onneaan.

Veskari yllätettiin aivan housut kintuissa, eikä hänelle jäänyt mitään mahdollisuuksia estää Ingin aikeita, joten kyse oli enää siitä, että meneekö pallo maalivahdin yli ja maalia kohti. Molemmat kriteerit täyttyivät ja pallo painui komeasti pussiin.

Ing teki toisella jaksolla toisenkin maalin, mutta kotijoukkueen Benjamin Elliott vastasi tuleen ja iski toisella jaksolla niin ikään kahdesti, joten ottelu päättyi pistejakoon maalein 2-2.

Longridge Townin Dean Ing maalaa upeasti puolesta kentästä:

Katso myös: Täysin uskomatonta draamaa alasarjapelissä – UOW ’02:n maalivahti ampui viime hetken tasoituksen saksipotkulla