Video: Jokereiden voittokulku pysähtyi – Lokomotiv-pakki maalasi puolesta kentästä

Jokereiden Maxim Osipov Lokomotiv / Pallomeri.net

Jokereiden voittoputki katkesi, kun Lokomotiv poistui Helsingistä pisteiden kera. Jokerit koki ottelussa myös erikoisen takaiskumaalin.

Jokerit hävisi maanantain KHL-kierroksella kotonaan Lokomotiv Jaroslavlille maalein 2-4. Vieraat saivat ensimmäisen kerran kunnolla otetta pelistä toisessa erässä, jolloin matkassa oli mukana myös onnettaren hymyilyä.

Lokomotiv meni ottelussa 2-1-johtoon, kun aloitusvoiton jälkeen puolustaja Maxim Osipov sai kiekon ja yritti mitä ilmeisimmin toimittaa kiekkoa Jokereiden päätyyn.

Mainos alkaa

Osipovin olisi kannattanut pelin jälkeen käydä ennen bussiin astumistaan lähimmällä kioskilla lottoamassa, sillä hänen päätykiekkonsa kolahtikin kovalla voimalla Mikko Lehtosen polvariin ja lensi siitä ohi hölmistyneen maalivahti Anders Lindbäckin, joka hieman ennakoi jo päätykiekkoa, eikä osannut yhtään varautua yllättävään suunnanmuutokseen.

Jokerit tokeni tästä ja tasoitti, mutta Lokomotivin kolmannen erän tehohetki oli liikaa ja näin ollen Jokereiden voittoputki katkesi neljän ottelun mittaisena.

Lokomotiv-pakki Maxim Osipov ampuu kiekon pesään puolesta kentästä:

Katso myös: Video: KHL:ssä nähtiin maaginen rannari – Barys-pelaaja kihautti limpun aivan yläpesään


Joukkueet: ,