Video: Ennakoinnista tuli sakkoa – Lokomotiv-pakki nöyryytti maalivahtia keskiviivalta

Maxim Osipov Lokomotiv Jaroslavl / Pallomeri.net

Lokomotiv Jaroslavlin Maxim Osipov kyykytti todella karvaasti Avangard Omskin maalivahti Igor Bobkovia maalaamalla keskialueelta.

Sunnuntain KHL-kierroksella pelattu ottelu Avangard Omskin ja Lokomotiv Jaroslavlin välillä päättyi kotijoukkueen 4-2-voittoon, mutta ensimmäisen iskun antoi vierailija ja se isku jäi varmasti kalvamaan Omsk-vahti Igor Bobkovia.

Lokomotivin puolustaja Maxim Osipov lähti nostamaan hyökkäystä ja mitä ilmeisimmin tiesi, että Bobkovilla on paha tapa lähteä ennakoimaan, kun vastustaja vaikuttaa siltä, että päätykiekkoa olisi tulossa.

Mainos alkaa

Osipov lähestyi punaviivaa ja näytti ampuvansa kiekon ränniin, mutta viime hetkellä käänsikin vetonsa maalin suuntaan.

Idea onnistui täydellisesti. Bobkov ehti ottaa pari potkua maalilta poispäin, kunnes huomasi mitä Osipov oli tehnyt ja oli siinä kohtaa jo auttamattomasti myöhässä, joten kiekko painui vastustamattomasti tyhjään Omsk-rysään.

Tv-uusinnat paljastivat kuinka Osipov myhäili tyytyväisenä suunnitelman onnistuttua aivan nappiin. Pelistä tuli lopulta melko tasainen vääntö, jonka Omsk käänsi itselleen tekemällä kaksi maalia viimeisen viiden minuutin sisään.

Lokomotiv-pakki Maxim Osipov nöyryyttää tylysti Omsk-vahti Igor Bobkovia:

Katso myös: Video: Uskomaton tuomarimoka – Lukko ehti pelata yli 10 sekuntia kuudella kenttäpelaajalla eikä jäänyt kiinni


Joukkueet: ,