Video: Lokomotiv Plovdiv -kärki jäätyi nolosti avopaikassa – pakki taisteli upeasti loppuun asti

Dimitar Iliev Lokomotiv Plovdiv / Pallomeri.net

Bulgariassa nähtiin yksi kauden koomisimmista mokista sekä huikeimmista pelastuksista, kun Lokomotiv Plovidivin kärki sössi avopaikan.

Lokomotiv Plovdiv voitti Tsarsko Selon Bulgarian liigan torstain kierroksella maalein 2-0, mutta voitosta huolimatta meni ottelun surkein suorite myös Plovidivin tiliin.

Kyseessä oli ottelun 32. minuutilla nähty tilanne, jossa Plovdivin Dimitar Iliev katkaisi Tsarsko Selon veskarin antaman täysin älyvapaan avauksen, kiersi koheltaneen kassarin ja edessä oli vain tyhjä maali.

Mainos alkaa

Maalipaikka näytti aivan auringonvarmalta, mutta tilanne päättyi aikoinaan kaksi kertaa Bulgarian vuoden pelaajaksi valitun Ilievin pettymykseen.

Hän näet oletti saavansa kuljettaa pallon rauhassa maaliin asti, mutta Tsarsko Selon puolustaja Pedro oli eri mieltä. Kun Iliev alkoi lönkötellä kohti maaliviivaa ja jätti laukauksen ampumatta, niin Pedro päätti vielä spurtata perään ja yrittää tilanteen pelastamista.

Siinä hän myös onnistui. Iliev kuljetti ja kuljetti, jolloin Pedro ehti heittäytymään vedon tielle. Iliev neppasi löysän noston, joka osui Pedroa olkapäähän ja meni kulmaksi.

Iliev yritti vedota tuomariin käsivirheen puolesta, mutta edes rankkarin tuomaa mietoa kasvojenpuhdistusta ei ollut tulossa, vaan hänen aikailunsa kostautui ja Pedro ehti ottamaan upealla taistelullaan kerrassaan huikaisevan pelastuksen.

Pedrolta ei tule ottaa mitään pois, mutta on selvää, ettei hänellä olisi koskaan pitänyt olla mitään mahdollisuutta ehtiä tilanteeseen enää mukaan, joten Iliev voi ottaa mokan tiliinsä aivan täydessä mitassaan.

Lokomotiv Plovdivin Dimitar Iliev tienaa itselleen huikean avopaikan, mutta tunaroi sen aikailemalla:

Katso myös: Video: Inter-puolustus toheloi huolella – HJK sai kaksi lahjamaalia seitsemän minuutin sisään