Skottiseura Livingston räväytti Twitterissä – fanit saavat äänestää tarjotaanko maalivahdille jatkosopimusta

Skottiseura Livingston räväytti Twitterissä – fanit saavat äänestää tarjotaanko maalivahdille jatkosopimusta

Skotlannin Valioliigassa pelaava Livingston FC järjesti Twitterissä äänestyksen siitä, että tarjotaanko maalivahdille jatkoa seurassa vai ei.

Skotlannin Valioliigan seura Livingston julkaisi Twitter-tilillään kieli poskessa kehitetyn äänestyksen, jonka mukaan fanit saivat äänillään päättää tarjotaanko 37-vuotiaalle maalivahdille Gary Maleylle jatkoa seurassa. Maleyn sopimus on päättymässä ensi kuussa.

Kysely sai osakseen faneilta sekä huvittuneita että täysin järkyttyneitä vastauksia. Seuran toimia epäiltiin joidenkin fanien mukaan jopa laittomiksi, mutta seura yritti alleviivata humoristisilla vastauksillaan, että alkuperäistä twiittiä ei ehkä kannata ottaa niin kovin vakavasti, vaikka seura oman julistuksensa mukaan olikin tekemässä ”mahdollisesti jotain, mitä jalkapallossa ei ole ennen nähty!”

Maleyn joukkuetoverit ja myös valmennusryhmän jäsenet lähtivät vitsiin mukaan ja heittivät omia kommenttejaan keskusteluun mukaan. Eikä äänestyksen tulosten perusteella kellään ole syytä huoleen sen suhteen, että Maleyta oltaisiin potkimassa mielivaltaisesti ulos seurasta.

Maanantaina avatussa kyselyssä oli keskiviikkopäivään mennessä annettu yli 182 000 ääntä ja äänestäneistä 69,7% oli sen kannalla, että Maleylle olisi syytä tarjoja jatkosopimusta.

Tsekkaa myös: Video: Niin vaivatonta, kun sen osaa – Cristiano Ronaldo näytti huikeita taitojaan Juventuksen treeneissä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut