Video: Liverpoolin alakerta pupelsi oikein urakalla – piste-ennätys jäi haaveeksi

Liverpoolin alakerta säheltää 2020 / Pallomeri.net

Liverpoolin haave Valioliigan piste-ennätyksestä mureni keskiviikkoiltana, kun joukkueen alakerran viimeiset lukot pettivät pahemman kerran.

Valioliigaan mestaruuden varmistamisen jälkeen Liverpoolilla on ollut pelissä ainoastaan ammattiylpeys sekä mahdollisuus rikkoa Valioliigan piste-ennätys, jonka Manchester City pisti aikakirjoihin kauden 2017-2018 päätteeksi.

Piste-ennätys jäi haaveeksi ja keskiviikkoillan vieraspeli Arsenalia vastaan jätti ehkä hieman myös kysymyksiä ammattiylpeyden suhteen, sillä niin pahasti Liverpoolin vakaimpiin suorittajiin kuuluvat pelaajat pupelsivat joukkueen kärsimissä takaiskumaaleissa.

Ensin 32. minuutilla Virgil Van Dijk käsitteli palloa hieman ylimielisen oloisesti ja menetti sen oman rangaistusalueen rajalla. Alexandre Lacazette ehti palloon ensimmäisenä ja painoi sen verkkoon tasoittaen lukemiksi 1-1.

Mainos alkaa

44. minuutilla oli maalivahti Alissonin vuoro töpeksiä. Hän otti oman puolustajan antaman rajaheiton vastaan käsittämättömän kovalla kosketuksella lahjoittaen pallon Arsenalille. Tämä yllätti Liverpoolin puolustuksen täysin housut kintuissa ja Reiss Nelson pääsi rokottamaan keskeltä Arsenalin 2-1-johtomaalin, joka lopulta jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Virgil Van Dijk pupeltaa Arsenalille tasoituspaikan:

Seuraavana Liverpoolin kivijaloista on sähellysvuorossa Alisson:

Katso myös: Video: David Silva tykitti jälleen maagisen vaparin – veskari jäi haromaan tyhjää


Joukkueet: