Liverpoolille jälleen tappio Valioliigassa – kotiputki surkein 26 vuoteen

Mestarien liigassa

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool on viime aikoina ollut vaikeuksissa Valioliigassa, ja sama trendi jatkui keskiviikon kotiottelussa Brightonia vastaan.

Brighton vei vieraspisteet matkaansa 1-0-voiton turvin, mikä tarkoitti samalla Liverpoolille toista perättäistä kotitappiota, sillä joukkue hävisi myös Burnleylle lukemin 0-1.

Viimeksi Liverpool oli hävinnyt kaksi perättäistä ottelua Valioliigassa vuonna 2012, kun Arsenal ja Manchester United hakivat pisteet Anfieldilta.

Liverpool on nyt jäänyt maaleitta kolmessa perättäisessä kotiottelussa, mitä ei ole tapahtunut 26 vuoteen. Ennen yllä mainittuja matseja Pool oli pelannut 0-0-tasapelin Manchester Unitedia vastaan.

Alkuvuoden heikkojen esitysten vuoksi Liverpool on pudonnut sarjataulukossa jo 7 pisteen päähän kärkipaikkaa pitävästä Manchester Citystä – ja Poolilla on vieläpä yksi ottelu enemmän pelattuna.

City nappasi keskiviikkona jo kahdeksannen perättäisen voittonsa Valioliigassa kaatamalla Burnleyn vieraskentällä 2-0. Jos myös cup-ottelut lasketaan mukaan, voittoputki on jo 13 ottelun mittainen.


Joukkueet: ,