Liverpoolille jälleen tappio Valioliigassa – kotiputki surkein 26 vuoteen

Mestarien liigassa

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool on viime aikoina ollut vaikeuksissa Valioliigassa, ja sama trendi jatkui keskiviikon kotiottelussa Brightonia vastaan.

Brighton vei vieraspisteet matkaansa 1-0-voiton turvin, mikä tarkoitti samalla Liverpoolille toista perättäistä kotitappiota, sillä joukkue hävisi myös Burnleylle lukemin 0-1.

Viimeksi Liverpool oli hävinnyt kaksi perättäistä ottelua Valioliigassa vuonna 2012, kun Arsenal ja Manchester United hakivat pisteet Anfieldilta.

Mainos alkaa:

Liverpool on nyt jäänyt maaleitta kolmessa perättäisessä kotiottelussa, mitä ei ole tapahtunut 26 vuoteen. Ennen yllä mainittuja matseja Pool oli pelannut 0-0-tasapelin Manchester Unitedia vastaan.

Alkuvuoden heikkojen esitysten vuoksi Liverpool on pudonnut sarjataulukossa jo 7 pisteen päähän kärkipaikkaa pitävästä Manchester Citystä – ja Poolilla on vieläpä yksi ottelu enemmän pelattuna.

City nappasi keskiviikkona jo kahdeksannen perättäisen voittonsa Valioliigassa kaatamalla Burnleyn vieraskentällä 2-0. Jos myös cup-ottelut lasketaan mukaan, voittoputki on jo 13 ottelun mittainen.


Joukkueet: ,