Oliko tämä oikea tuomio? Liverpool teki valituksen Alexis Mac Allisterin punaisesta kortista

Liverpool Alexis Mac Allister

Liverpool on päättänyt tehdä Englannin jalkapalloliitolle valituksen Alexis Mac Allisterin saamasta punaisesta kortista.

Liverpooliin täksi kaudeksi Brightonista siirtynyt Alexis Mac Allister sai Valioliiga-kauden toisessa ottelussaan Bournemouthia vastaan suoran punaisen kortin. 24-vuotias argentiinalainen osui jalallaan Bournemouthin Ryan Christien sääreen ottelun 58. peliminuutilla.

Tuomio herätti välittömästi parran pärinää sosiaalisessa mediassa, ja nyt Liverpool on päättänyt valittaa tuomiosta Englannin jalkapalloliitolle. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi tilannetta Sky Sportsille:

– Ymmärrän täysin, miltä tilanne näyttää siinä hetkessä tuomarille. Mutta kun tilanteen näkee hidastettuna, huomaa, että osuma tulee jalan sisäosasta ilman minkäänlaista voimaa. Olemme nähneet paljon kovempia taklauksia, joista ei ole tullut punaista korttia. Jos tuomari olisi antanut tilanteesta keltaisen kortin, VAR ei olisi muuttanut tuomiota punaiseksi.

Suoran punaisen kortin vuoksi Mac Allister on pelikiellossa seuraavat kolme ottelua, ellei Liverpoolin valitus tuo tilanteeseen muutosta.

Liverpool on tehnyt valituksen tästä Alexis Mac Allisterin saamasta punaisesta kortista (alkaa ajasta 1:46):

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Hervoton kanuuna – Edwin Cetre rokotti armottomasti harhasyötöstä


Pelaajat:
Joukkueet: