Video: Dramaattinen tapahtumasarja ratkaisi mestaruuden – Liverpool-fanit sekosivat täysin

Chelsea-Man City Liverpool voittaa mestaruuden 2020 / Pallomeri.net

Liverpool varmisti historiansa ensimmäisen Valioliiga-mestaruuden torstai-iltana. Mestaruus varmistui, kun Chelsea voitti Manchester Cityn.

Manchester City oli pakkovoiton edessä matkatessaan Chelsean vieraaksi torstain Valioliiga-kierroksella, sillä kaikki muut tulokset varmistaisivat sen, että Liverpool palaisi mestaruuskantaan 30 vuoden tauon jälkeen.

Chelsea johti ensimmäisen jakson jälkeen 1-0, mutta City tasoitti ja ottelu eteni jännittävissä merkeissä kohti huipennustaan. Lopulta mestaruustaiston ratkaisi dramaattinen tapahtumasarja.

Kun ottelu oli edenneyt 77. minuutille, oli vain hetkeä aiemmin Cityn Kyle Walker pelastanut pallon pois maaliviivalta. Chelsea vyöryi jälleen ja pääsi jälleen lähelle. Tällä kertaa Cityn Fernandinho oli maaliviivalla viimeisenä lukkona. Chelsea-pelaajat protestoivat kuitenkin Fernandinhon jälkimmäistä blokkia ankarasti.

Mainos alkaa

VAR-tuomari otti tilanteen haltuun ja alkoi kelailla tapahtumia videolta. Vaihtoehtoiset kuvakulmat paljastivat totuuden. Fernandinho peitti viimeisen laukauksen selvästi kädellään. Hän teki kuitenkin parhaansa peitelläkseen käsivirheensä ja se olisikin mennyt todennäköisesti läpi aikana ennen VAR:n mukaantuloa, mutta nyt videotarkistus oli armoton.

Fernandinho sai punaisen kortin ja pallo vietiin pilkulle. Chelsean Willian ei erehtynyt ja hänen maalinsa sinetöi sekä Chelsealle voiton että Liverpoolille mestaruuden.

30 vuoden odotuksen päättyminen ja seuran historian ensimmäinen Valioliiga-mestaruus sai Liverpool-fanit liikkeelle. Tuhansia faneja kerääntyi seuran kotistadionin Anfieldin liepeille juhlimaan ja villit juhlat jatkuivat läpi yön. Liverpoolin pelaajat ja valmennus olivat kerääntyneet hotelliin seuraamaan ottelua yhdessä ja luonnollisesti myös he ottivat ilon irti tittelin varmistumisesta.

Tämä dramaattinen tapahtumasarja ratkaisi mestaruuden:

Liverpool-pelaajat reagoivat mestaruuden varmistumiseen:

Jürgen Kloppin tunteikas haastattelu Sky Sportsilla mestaruuden ratkettua:

Liverpool-fanit pistivät hulinaksi Anfieldillä mestaruuden kunniaksi:

Katso myös: Video: Southampton-vahdilta karmiva moka – Arsenal sai uskomattoman lahjamaalin


Joukkueet: ,,