Video: Mielipuolinen näytelmä! Liverpool teki järjettömän ihmeen!

Video: Mielipuolinen näytelmä! Liverpool teki järjettömän ihmeen!

Liverpool teki yhden vuosituhannen kovimmista nousuista, kun joukkue eteni Mestarien liigan finaaliin 4-0-voitolla Barcelonasta.

Liverpoolin ja Barcelonan välisen otteluparin piti olla taputeltu avausosan jälkeen, sillä Barcelona nappasi Camp Noulla 3-0-voiton.

Englantilaisjoukkue kuitenkin osoitti tiistai-iltana, että se ei ole luovuttanut unelmansa suhteen, vaikka riveistä puuttui niin Mo Salah että Roberto Firmino.

Kotiyleisön huuma sai heti alussa uuden vaihteen, kun Divock Origi vei Poolin 1-0-johtoon 7. minuutilla. Molemmilla joukkueilla oli paikat maaleihin, mutta puoliajalle lähdettiin isäntien yhden maalin johdossa.

Liverpoolin vastoinkäymiset eivät kuitenkaan loppuneet, sillä Andrew Robertson ei pystynyt enää toisella jaksolla pelaamaan, joten kentälle vaihdettiin Georginio Wijnaldum. Tuo vaihto käynnisti sellaisen tapahtumaketjun, jota kukaan tuskin osasi odottaa.

Nimittäin Wijnaldum iski kaksi maalia kahden minuutin sisään ja nosti Liverpoolin yhteismaaleissa tasoihin. Täysin sekaisin ollut Barcelona oli juuri menettänyt huiman johdon, jonka piti riittää varmasti finaaliin.

Käänteet eivät kuitenkaan loppuneet tähän, vaan seuraavaksi tarjoiltiin sellainen tilanne, joka kaikessa käsittämättömyydessään hakee vertaistaan. Täysin unessa olleen Barcelonan synkkä ilta huipentui, kun joukkue nukkui kulmapotkussa täydellisesti. Liverpool antoi kulman lyhyenä ja etutolpalla ollut Origi pääsi siirtämään kotijoukkueen 4-0-johtoon.

Nämä jäivät loppunumeroiksi, joten Liverpoolin sensaatiomainen ihme laitetaan historiankirjoihin yhtenä Mestarien liigan hurjimpana nousuna.

Liverpool teki uskomattoman ihmeen Mestarien liigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut