Liverpool-puolustus sekoili ja Everton iski voittomaalin – shokkitappio vesitti pahasti mestaruushaaveita

Liverpoolin sähellys

Liverpool hävisi Merseysiden derbyssä sarjan hännillä olevalle Evertonille. Voittomaalia edelsi Liverpoolin puolustuksen melkoinen sekoilu.

Everton otti jättimäisen voiton, kun joukkue kaatoi kotonaan Liverpoolin Merseysiden derbyssä maalein 2-0. Tulos tarkoittaa sitä, että Evertonin pitäisi olla käytännössä kuivilla sarjapaikkataistelun suhteen, kun eroa ensimmäisellä putoajan paikalla olevaan Lutoniin on nyt kahdeksan pistettä.

Liverpoolilla jäi paljon syitä katsella peiliin tappion jälkeen. Etenkin ottelun voittomaaliksi jäänyt avausosuma oli Liverpoolin alakerralta jopa koomista säheltämistä, kun huolimattomuusvirheet seurasivat toisiaan selkeistä purkupaikoista huolimatta. Lopulta kaiken härväämisen jälkeen Evertoni Jarrad Branthwaite painoi pallon maaliin asti.

Mainos alkaa:

Liverpoolille tappio oli erittäin suuri shokki ja hyvin kivulias sellainen, sillä tappio tarkoittanee sitä, että Liverpoolin mestaruushaaveet kaatuivat. Arsenal on nyt kolmen pisteen kaula Liverpooliin, kun kautta on jäljellä neljä kierrosta. Manchester City on puolestaan Liverpoolin takana pisteen päässä, mutta heillä on vielä kuusi ottelua jäljellä, joten mestaruus on aivan Cityn omissa käsissä.

Liverpool sekoili kunnolla Evertonin voittomaaliin johtaneessa tilanteessa:

Katso myös: Hirmuinen möhellys Championshipissä – Coventry lahjoitti Hullille voittomaalin


Joukkueet: ,