Video: Tätä et nähnyt tv:ssä – Liverpool-Norwich ottelun viuhahtaja teki ”nurmienkelin”

Video: Tätä et nähnyt tv:ssä – Liverpool-Norwich ottelun viuhahtaja teki ”nurmienkelin”

Valioliigan avauskierroksen ottelussa Liverpool-Norwich pääsi kentälle viuhahtaja, jonka performanssi tallentui katsojan kuvaamalle videolle.

Liverpool-Norwich ottelussa kentälle rynnännyt viuhahtaja on Norwichissa ilmestyvän paikallislehti Eastern Daily Pressin mukaan paikkakunnalla asuva 29-vuotias Grant Sleight.

Sleight kertoi haastattelussa, ettei ollut ottanut pisaraakaan alkoholia ennen kentälle menoa, joka tapahtui hieman Norwichin Teemu Pukin ampuman kavennusmaalin jälkeen. Hän oli omien sanojensa mukaan päättänyt vain huvittaa ja piristää yleisöä, mutta kertoi, ettei nauttinut tunteesta, joka iski vaatteita riisuessa.

– Se on hyvin outo tunne, mikä ottaa vallan, kun tuollaiseen ryhtyy. Sen voin sanoa, ettei siinä ollut mikään huippufiilis. Rehellisesti sanottuna tunsin voivani pahoin. Mutta kun kerran tuli johonkin ryhdyttyä, niin se pitää hoitaa loppuun asti, Sleight totesi lehdelle.

Sleightin menoa nurmella hidastivat hänen shortsinsa, jotka jäivät nilkkoihin roikkumaan. Se ei ollut hänen tarkoituksensa, vaan Sleight paljasti, etteivät shortsit pudonneet jalasta, kuten hän oli kuvitellut, koska niiden kuminauha olikin hieman jämäkämpää tekoa.

Hän korosti pysyneensä kaukana pelaajista, jotta he eivät kokisi tilannetta mitenkään vaaralliseksi. Sleight vietti yön putkassa ja sai palkkioksi vaivoistaan viiden vuoden porttikiellon Liverpoolin kotistadionille sekä 5 000 punnan sakot.

Liverpool voitti ottelun maalein 4-1.

Viuhahtaja Grant Sleight ja ”nurmienkeli”:

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut