Liverpool tuhosi Manchester Unitedin historiallisella tavalla – historian kovimmat lukemat keskinäisissä

Liverpool Arsenal Chelsea Mestarien liiga Afrikan mestaruuskilpailut veikkaus Mestarien liigan urheilukalenteri superviikonloppu Liverpool C More Wolvesin suomalaiset Mestarien liigan Viasatin urheilukanavat Yle Liverpoolilla Egyptin joukkue Mestarien liigan Real Madrid Egypti Mo Salah Liverpool Mestarien liiga urheilukalenteri valioliiga / Pallomeri.net

Liverpool tuhosi täydellisesti Manchester Unitedin sunnuntain odotetussa Valioliiga-kamppailussa Anfield Roadilla.

Liverpoolin ja Man Unitedin ottelusta odotettiin hurjaa vääntöä, sillä vierasjoukkue oli huikeassa iskussa. Avausjakso antoi osviittaa siitä, että luvassa olisi todella vauhdikas ottelu, jossa molemmat joukkueet pääsisivät maalipaikoille.

Tauolle mentiin Liverpoolin 1-0-johdossa, joten kaikki olivat auki toiselle jaksolle.

Sitten tapahtuikin jotain mykistävää, jolla kirjoitettiin historiankirjat uusiksi. Heti jakson alkuun Darwin Nunez iski lukemiksi 2-0. Vain hetkeä myöhemmin Cody Gakpo muutti lukemiksi 3-0.

Tähän katkesi Man Unitedin selkäranka totaalisesti, koska lisää maaleja alkoi tippumaan hurjaa tahtia. Mo Salah muutti lukemiksi 4-0, kun peliä oli pelattu reilut 65 minuuttia. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Nunez iski toistamiseen ja siirsi Poolin 5-0-johtoon.

Seuraavaksi oli Salahin vuoro osua toistamiseen ja lukemat olivat jo 6-0. Maalitehtailu ei loppunut tähänkään, vaan Roberto Firmino iski vielä yhden ja sinetöi isäntien 7-0-voiton.

Kyseessä oli Manchester Unitedin historian rumin tappio Liverpoolille. Edellinen ennätys oli vuodelta 1895, jolloin Liverpool voitti 7-1. Samalla 7-0-tappio sivuaa ManU:n seurahistorian suurinta tappiota. Edellisen kerran vastustaja on napannut 7-0-voiton vuonna 1931, kun Wolves oli vahvempi vastaavin numeroin.


Joukkueet: ,