Liverpool teki seurahistoriansa toiseksi suurimman hankinnan – Benfican Darwin Nunez siirtyy Anfieldille

Liverpool Darwin Nunez
Kuva: Getty Images

Liverpool teki kesän ensimmäisen jättihankinnan, kun Benfican Darwin Nunez siirtyy Englantiin 75 miljoonan euron siirtosummalla.

Mestarien liigassa ja Valioliigassa toiseksi viime kaudella sijoittuneen Liverpoolin joukkuetta lähdetään vahvistamaan isolla rahalla. Maanantaina varmistui seuran historian toiseksi kallein hankinta, kun Benfican Darwin Nunez siirtyy Anfield Roadille.

Nunezista voi tulla jopa koko seurahistorian kallein pelaaja vielä, sillä siirtosumma voi erilaisten bonuspykälöiden johdosta nousta jopa 100 miljoonaa euroon.

Uruguayalainen teki viime kaudella Benficalle peräti 26 maalia. Hyökkääjään on kova luotto Liverpoolissa, sillä miehelle rustattiin heti kättelyssä kuuden vuoden sopimus. Näin ollen Nunez pysyy Liverpoolin riveissä kesään 2028 asti.

Siirto saattaa tuoda muutoksen Sadio Manen tulevaisuuteen, sillä nykyistä Pool-pelaajaa on viety Bayern Münchenin riveihin. Toistaiseksi saksalaisseuran tarjoukset on hylätty, mutta nyt tuo nytkähtänee eteenpäin. Manella on vuosi sopimusta jäljellä ja neuvottelut ovat olleet toistaiseksi tuloksettomia. Jatkosopimusta pidetäänkin tällä hetkellä mahdottomana, joten siirto on erittäinkin ajankohtainen.


Pelaajat:
Joukkueet: