Liverpool-legenda paljasti kaataneensa virtsaa Anfieldin maalitolpille – “Sen jälkeen he voittivat mestaruuden”

Liverpool-legenda Bruce Grobbelaar

Liverpool voitti vuonna 2020 liigamestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen. Seuralegenda kertoo nyt “auttaneensa” voittoa erikoisella tavalla.

Liverpoolin kiistattomiin legendoihin kuuluva entinen maalivahti Bruce Grobbelaar paljasti tuoreessa jalkapallolehti FourFourTwon haastattelussa, että hän auttoi omalla tavallaan joukkuetta päättämään 30-vuotiseksi venähtäneen kuivan kautensa Englannin pääsarjassa.

Grobbelaar pelasi Liverpoolissa vuosina 1981-1994 ja voitti tuona aikana kuudesti Englannin mestaruuden. Viimeisin titteleistä tuli kaudella 1989-90, jonka jälkeen Liverpoolin uskomattoman pitkäksi venynyt liigapettymysten putki alkoi.

Zimbabwelaislähtöinen Grobbelaar kertoo FourFourTwolle ottaneensa käyttöön kotimaastaan tutun tavan käyttöön auttaakseen vanhaa seuraansa.

– Jos Afrikassa kenttä oli kirottu, tolppien päälle virtsattiin. Kun palasin Englantiin asumaan, minua pyydettiin pelaamaan yrityspelissä Anfieldilla. Kerroin tarinan tästä tavasta Tage Herstadille, eli fanille, joka kutsui minut kyseiseen peliin, ja hän sanoi: ’Bruce, sinun täytyy tehdä se”.

Grobbelaar ei aluksi ymmärtänyt pyyntöä, mutta varsin velmuna veikkona peliurallaan tunnettua Grobbelaaria ei tarvinnut kauaa vakuutella.

– Sanoin: ”Joo, yritän pelata hyvin”, mutta Herstad sanoi, että minun on viimein poistettava kirous! Niinpä virtsasin pulloon, kaadoin sitä molemmissa päissä tolppien sekä yläriman päälle ja torjuin rangaistuspotkun Anfield Roadin päädyssä. Sen jälkeen Liverpoolilla alkoi tappiottomien pelien putki kotikentällä ja he voittivat Valioliigan mestaruuden, Grobbelaar kertoi.

Tsekkaa myös: Cristiano Ronaldo löi puhelimen pojan kädestä – äiti syyttää supertähteä tökeröstä sovittelupuhelusta


Joukkueet: