Video: Liverpool-fanille kävi juhlahumussa köpelösti – putosi kivuliaasti lampputolpasta

Liverpool-fani mestaruusjuhlissa 2020 / Pallomeri.net

Eräälle mestaruutta juhlineelle Liverpool-fanille kävi kalpaten, kun hän yritti kiinnittää joukkueen lippua lampputolppaan. Fani putosi kivuliaasti.

Liverpool voitti torstaina historiansa ensimmäisen Valioliiga-mestaruuden ja päätti samalla 30 vuoden mittaiseksi ehtineen kuivan kautensa mestaruuksien suhteen. Koronarajoituksista huolimatta kuivan kauden päätös sai Liverpoolin fanit liikkeelle.

Heti mestaruuden varmistuttua joukkueen kotistadionin Anfieldin ympärille kerääntyi tuhansia faneja. Sosiaalisessa mediassa leviävä video todistaa, että mestaruusjuhlat eivät sujuneet täysin kivuttomasti.

Eräs miespuolinen Liverpool-fani halusi välttämättä kiinnittää joukkueen mestaruuslipun liehumaan katulampun nokkaan. Hän asetti tikkaat lampputolppaa vasten, kiipesi huipulle ja iski lipun kiinni.

Mainos alkaa

Samalla muut ympärillä olevat fanit lauloivat Queen-yhtyeen ikonista We Are Champions -kappaletta ja vähintäänkin hämmentäviin miesbikineihin sonnustaunut lipunkiinnittäjä intoutui osallistumaan lauluun antaumuksellisella poseerauksella.

Tämä oli ratkaiseva virhe, jonka mies teki. Lippu petti ja takakenossa ollut mies lensi suoraa päätä asfaltille. Tarkempaa tietoa miehen voinnista ei ole, mutta videon perusteella hän näyttäisi tulevan alas kivuliaasti, mutta edes jokseenkin turvallisesti.

Miesbikineihin sonnustautuneelle Liverpool-fanille käy huonosti:

Katso myös: Video: Dramaattinen tapahtumasarja ratkaisi mestaruuden – Liverpool-fanit sekosivat täysin


Joukkueet: