Video: Kova tuomio käänsi Valioliigan huippumatsin – Chelsean Reece Jamesin punainen kortti aiheutti porua

Liverpool-Chelsea Reece Jamesin punainen / Pallomeri.net

Liverpoolin ja Chelsean välinen huippuottelu sai dramaattisen käänteen, kun erotuomari ajoi Chelsean Reece Jamesin ulos avausjaksolla.

Liverpoolin ja Chelsean välinen Valioliigan jättiläisten kohtaaminen lähti vieraiden kannalta mainioon suuntaan, kun Chelsea teki avausmaalin ottelun 22. minuutilla.

Liverpool jahtasi tasoitusta avausjakson lopulla ja lisäajalla rynnäkkö johti melkoiseen hässäkkään Chelsean maalilla. Pallo ehti käydä kertaalleen jo ylärimassakin, mutta ottelu sai sen jälkeen dramaattisen käänteen, kun jatkolaukaus osui maaliviivalla seisseen Chelsean Reece Jamesin reiden kautta häntä käteen.

Mainos alkaa

Erotuomari Anthony Taylor tarkisti tilanteen videolta nopeasti, vei pallon pilkulle ja teki kovan tuomion ajamalla Jamesin ulos pelistä.

Chelsean leirissä käytiin tuomiosta erittäin kuumana ja Tayloria syytettiin siitä, ettei hän katsonut videota järin tarkkaan. Myös Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp totesi ottelun jälkeen medialle pitäneensä punaista korttia raakana tuomiona.

Chelsea kuitenkin taisteli alivoimaisesti koko toisen jakson ja teki sen erittäin ansiokkaasti, sillä pisteet jaettiin lukemin 1–1.

Tämä Chelsean Reece Jamesin saama punainen kortti herätti melkoista parranpärinää:

Katso myös: Video: Teemu Pukki ampui kauden avausmaalinsa Valioliigassa


Joukkueet: ,