Liverpool voitti pitkän pilkkukisan, Chelsean yllätysveto epäonnistui – Kepa ei torjunut yhtäkään ja missasi ratkaisevan pilkun

Kepa Chelsea / Pallomeri.net

Kepa oli Chelsean yllätyskortti Liverpoolia vastaan käydyn liigacupin finaalin rankkarikisaan, mutta tällä kertaa hihaässä petti pahasti.

Liverpoolin ja Chelsean välinen liigacupin finaali huipentui rankkarikisaan, joka venyi maratonmittaan, mutta jossa ei nähty normaaleja pilkkukisan käänteitä. Chelsea kuitenkin kovasti yritti sellaisia rakentaa vaihtamalla maalivahtia. Ottelun aloittanut Edouard Mendy sai väistyä jatkoajan lopulla ja Kepa Arrizabalaga asteli tolppien väliin Chelsean rankkarikisan yllätyskorttina.

Tulos oli kuitenkin jotain aivan muuta. Kumpaakaan maalivahtia ei näet päästy syyttämään erityisen hyvästä onnistumisesta, sillä ensimmäisen kymmenen kierroksen aikana kumpikaan ei ottanut ainuttakaan torjuntaa. Koska Kepan vaihdon oli tarkoitus nimenomaan varmistaa Chelsean voitto, niin huomio kiinnittyi enemmän häneen kuin Liverpoolin Caoimhin Kelleheriin.

Mainos alkaa:

Lopulta pilkkukisan ratkaisuksi muodostui maalivahtien keskinäinen taisto ja tässä Kelleher varmisti, että hän saisi vapaalipun kritiikeistä, sillä hän osui omasta pilkustaan. Kepan tassuun osui sen sijaan erityisen tyhjä arpa, sillä hän tunaroi oman pilkkunsa totaalisesti ampumalla sen aivan taivaisiin. Näin Liverpool pääsi juhlimaan seurahistorian yhdeksättä liigacupin voittoa.

Kepa vaihdettiin maaliin rankkarikisaa varten, mutta hän ei torjunut ainuttakaan ja ampui ratkaisevan pilkun taivaan tuuliin:

Katso myös: Benfica-faneilta mieletön tuki ukrainalaispelaajalle – Roman Yaremchuk sai kapteeninnauha käsivarteen ja murtui kyyneliin


Pelaajat:
Joukkueet: ,