Lehti: Liverpool teki 180 miljoonan euron tarjouksen Marco Asensiosta

Real Madridin AS Roma-Real Madrid Girona Real Madrid-Atletico Madrid Liverpool Marco Asensio Real Madrid La Liga / Pallomeri.net

Liverpool on lähtenyt tosissaan Real Madridin Marco Asension perään, sillä englantilaisseura on tehnyt espanjalaisesta 180 miljoonan euron tarjouksen. Asiasta uutisoi Mundo Deportivo.

Kuluneella kaudella Real Madridin paidassa 53 ottelussa pelannut Asensio tehtaili yhteensä 11 maalia. Nuorukainen ei ole mainioista otteista huolimatta pystynyt vakiinnuttamaan avauksen paikkaa suurseurassa, vaan yleensä Asensio on tullut kentälle vaihtopenkin kautta.

Miehen potentiaali on kuitenkin kaikkien tiedossa ja moni muu seura kuolaa espanjalaistähden perään. Kiivaimmin Asensiosta on kiinnostunut Jürgen Klopp, sillä Liverpoolin kerrotaan tehneen Real-tähdestä 180 miljoonan euron tarjouksen.

Mainos alkaa

Asension sopimus Realin kanssa on voimassa vuoteen 2022 asti, joten todellakaan halvalla pelaaja ei tule vaihtamaan maisemaa. Onhan miehen ulosostopykäläkin 700 miljoonaa euroa.

Asensio kuuluu myös Espanjan MM-kisajoukkueeseen, mutta minuutit ovat jääneet ainakin toistaiseksi vähiin, sillä mies on pelannut kahdessa ottelussa yhteensä reilut 11 minuuttia.

Liverpool tehnyt jättitarjouksen Marco Asensiosta