Vitality-ENCE näkyy ilmaiseksi – tässä CS:GO live stream otteluun!

Vitality-ENCE näkyy ilmaiseksi – tässä CS:GO live stream otteluun!

Dreamhack Masters Spring jatkuu perjantaina mielenkiintoisilla koitoksilla heti klo 15:00. Tässä live stream Vitality-ENCE-matsiin.

Vitality-ENCE – ilmainen live stream

ENCEn turnaus sai täydellisen startin, kun joukkue kaatoi torstaina maailmanlistalla toisena olevan Natus Vinceren. Voitto oli loistava osoitus siitä, miten suomalaisten peli on ottanut isoja harppauksia eteenpäin viimeisten kuukausien aikana. Samalla itseluottamus on noussut hurjasti ja nyt voittoon on oikeasti saumat jokaisessa pelissä.

Perjantaina olisi aika jälleen suorittaa, kun vastaan asettuu aina kova ranskalainen Vitality. Panoksena saattaa olla jopa lohkovoitto ja pääsy suoraan ylempään kaavioon. Se olisi todella arvokas, sillä lohkon kakkonen ja kolmonen joutuvat alempaan kaavioon, jossa virheisiin ei ole varaa.

Vitality ja ENCE kohtasivat viime turnauksessa ja tuolloin suomalaiset nappasivat tylyn 2-0-voiton. Onko jälleen ranskalaisten vuoro nöyrtyä?

Vitality-ENCE-ottelu pelataan perjantaina klo 15:00!

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:
Ottelut:
Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut