OG-HAVU näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

OG

ESL Pro Leaguen 12. kauden karsinnoissa nähdään lauantaina mielenkiintoinen kohtaaminen. Tässä live stream OG-HAVU-otteluun!

OG-HAVU – ilmainen live stream

ESL Pro Leaguen karsinnoissa taistellaan paikoista pääsarjaan ja lauantaina osan haave tuosta jo romuttuu, kun alemmassa kaaviossa pelataan tulos tai ulos -pelejä. Suomalaisittain mielenkiintoisin taisto nähdään klo 17:00, kun Aleksib:n johtama OG kohtaa suomalaisen HAVUn.

OG kärsi perjantaina yllätystappion venäläiselle forZelle, joten peli ei vieläkään ole odotetulla tasolla. Nyt ei olisi enää varaa kömmähdyksiin tai edessä on lähtö karsinnoista. HAVU puolestaan hävisi omassa ottelussaan Virtus.prolle.

HAVU on lauantaina selvä altavastaaja, joten suomalaisjoukkueen pitäisi venyä isoon yllätykseen, mikäli se haluaa kaataa OG:n. Viimeaikaisten esitysten johdosta kaikki on mahdollista. Kumpikaan tuskin tulee ainakaan jyräämään voittoon, joten luvassa on tasainen taistelupari.

Mainos alkaa

Ottelu pelataan lauantaina klo 17:00!

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!