Natus Vincere-ENCE näkyy ilmaiseksi – tässä CS:GO live stream otteluun

Natus Vincere-ENCE näkyy ilmaiseksi – tässä CS:GO live stream otteluun

ENCE aloittaa pelinsä torstaina Dreamhack Masters Spring -turnauksessa todellisella herkkupalalla. Tässä live stream Natus Vincere-ENCE-otteluun.

Natus Vincere – ENCE – ilmainen live stream

ENCE ja Elias ”Jamppi” Olkkonen ovat olleet toistaiseksi voittamaton yhdistelmä, sillä Elisa Invitational -turnauksessa pelit etenivät voitosta voittoon. Nyt haaste on kuitenkin selvästi kovempi, kun vastaan asettuu kolme aivan maailman kärkipään tiimiä. Tätä myöten myös mahdollisuus on hieno, koska nyt jos koskaan voittaminen olisi erityisen maukasta. Kaiken lisäksi lähtökohdat ovat todella otolliset, sillä lohkon muut joukkueet hakevat enemmän tai vähemmän itseään, joten on realistista puhua jopa aina lohkovoitosta.

Ensimmäinen haaste on venäläinen Natus Vincere, jonka riveistä löytyy maailman paras CS:GO-pelaaja s1mple. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa lähetys päälle, kun tarjolla on maailmanluokan esportsia.

Natus Vincere-ENCE -0ttelu käynnistyy klo 18:30 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilla, jossa pyörii kaikki turnauksen ottelut Twitch-lähetyksinä.

AVAA LIVE STREAM!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut