Arsenal – Manchester City näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Manchester United Arsenal Manchester Cityn Valioliiga-ennakko Manchester City

EFL Cup eli Englannin Liigacup jatkuu tiistai-iltana puolivälierillä. Tässä live stream Arsenal – Manchester City -otteluun!

Arsenal – Manchester City – ilmainen live stream

Englannin Liigacupissa on mukana kahdeksan joukkuetta, joten taisto menestyksestä muuttuu astetta kovemmaksi. Puolivälierien ehdoton herkkupala on Arsenalin ja Manchester Cityn välinen yhteenotto.

Valioliigassa pahasti kyntänyt Arsenal yrittää pestä kasvojaan cupin puolella. Helpolla se ei käy, koska vastaan asettuu Manchester Cityn tähtisikermä, joka on saanut puolustuksensa kuntoon.

Kaiken lisäksi tykkimiesten riveistä puuttuu loukkaantumisen vuoksi Pierre-Emerick Aubameyang, joten lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät.

Mainos alkaa

Vastakkain on kaksi hyvin toisensa tuntevaa manageria, sillä Arsenalia luotsaava Mikel Arteta toimi aikaisemmin Pep Guardiolan apuvalmentajana Cityssä. Kumpi ystävyksistä vie pidemmän korren tiistaina?

Ottelu käynnistyy klo 22:00.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!