Lisää pelivihjeitä Valioliigaan: Suosikkeja lapulle tasoituksella!

NHL Juuso adventtikisan adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Loistava hetki päästä vihdoin kirjoittamaan tänne sivustolle. Tätä on jo kovasti odotettu ja toivotaan, että kaikki lukijat löytävät tiensä meidän vihjeiden pariin. Myös Veikkausvihjeiden osalta on siis tulevaisuudessa luvassa kimurantteja vihjeitä, osuvaa läppää ja varmasti niin karmaisevia, kuin myös riemukkaita voiton ja tappion hetkiä. Jaetaan ne yhdessä niin betsaaminenkin on kaikille sata kertaa hauskempaa! Pidemmittä puheitta tartutaan kahteen maistuvaan kohteeseen Valioliiga-kierroksen osalta.

Aston Villa – Chelsea

Jos mietitään tilastoiden pohjalta mikä asia erottaa nämä kaksi seuraa vahvimmin toisistaan, löytyy ehkä suurin porsaanreikä tehtyjen maalien määrästä. Villa on onnistunut maalinteossa 11 kertaa Chelsean 52 maalia vastaan. Odotettavasti myös Chelsean kokoonpanoon palaa Fabregas, joka keskikentän velhona ruokkii varmasti Loic Remyn tänään onnistumisiin. Diego Costan puuttuminen on toki iso aukko sinisten kokoonpanossa, mutta tuskin tällaisessa ottelussa kovinkaan ratkaiseva.

Jose Mourinho on mitä varmemmin tehnyt selväksi myös, että vain voitto kelpaa tänään, joten tartumme siihen kiinni osuvalla kertoimella. Me nappaamme Unibetin kertoimen 2,10 kiinni sinisten vähintään kahden maalin voittoon ja lähdemme siitä ammentamaan päivän voitollista pelaamista. Mikäli joku mielii painaa kohdetta isommalla moukulla ja etsii kerroinkärkeä säästän teidät vaivalta ja kerron, että kertoimen 2,20 saatte bet365 sivustolla.

Manchester City – Hull City

Pikainen siirtyminen Villa Parkilta Etihadille. Chelsean takaraivossa puuskuttava ManC on myös hyvinkin ratkaisevissa otteluissa kiinni. Vaikka kautta on vielä hyvin jäljellä, kuuluu ottelu putoamistaistelua käyvää Hullia vastaan ehdottomasti voitettaviin otteluihin. Jelavic palaa luultavimmin tänään Tigersin kokoonpanoon ja onkin ollut vahva tällä kaudella se tuskin kallistaa tätä ottelua kumpaankaan suuntaan.

Hull ei ole koskaan voittanut Etihadilla eikä voita tänäänkään. Me hyppäämme tässäkin kohteessa ennakkosuosikin reppuselkään ja painetaan yhden maalin tasoitusveto pieneksi kertoimen nostattajaksi vielä kylkeen. City -1 löytyy Unibetilta kertoimella 1,62 ja näin saamme maistuvan tuplan kasaan yhteiskertoimella 3,40.

Lisää Veikkausvihjeiden betsejä niin liveen, kuin prematcheihin löydät meidän Facebookista ja Twitteristä. Ottakaa siis sielläkin seurantaan. Pysytäänhän kaikki #pelipaikoilla!

-Veikkausvihjeet-