Liput Jääkiekon MM-kisoihin 2020? – Hinnat ja info täältä!

Jääkiekon mm-kisat liput 2020

Jääkiekon MM-kisojen lippuhinnat ovat jokavuotinen puheenaihe ja tänäkin vuonna osa kauhistelee niiden hintoja. Toisille taas laji on niin rakas, että hinnoilla ei ole mitään merkitystä. Paikalle on päästävä hinnoista huolimatta!

Sveitsissä järjestettäviin MM-kisoihin on mahdollista hankkia eri tyyppisiä lippupaketteja. Lippuja voi hankkia yksittäisiin matseihin, tai useampaan otteluun kerralla. Päivälippu on hieno tapa naulata useampi ottelu yhteen lippuun. Näin fani pääsee näkemään kaikki areenalla pelattavat ottelut kyseisenä päivänä. Lausannessa pelattaviin otteluihin on tarjolla myös seisomapaikkalippuja, kun taas Zürichissa pelattaviin matseihin irtoaa pelkkiä istumapaikkalippuja.

Lippujen hinnat ovat Sveitsin frangeja ja myöhemmin tekstissä käytetään kansainvälistä lyhennettä CHF. Sveitsin frangin kurssi suhteessa euroon on kirjoitushetkellä 1 CHF = 0,931€.

Liput Suomen otteluihin

Halvin lippu Suomen alkusarjan otteluun kustantaa 59 Sveitsin frangia, kun taas kallein istumapaikkalippu Sveitsi – Suomi väliseen mittelöön on peräti 179 Sveitsin frangia. Osa lipuista on jo nyt myyty loppuun, joten osalle hinnoilla ei tunnu olevan mitään merkitystä.

Loppuunmyytyihin lippupaketteihin kuuluu mm.

  • Päiväpaketti 8.5.2020: Suomi – USA ja Venäjä – Sveitsi
  • Päiväpaketti 11.5.2020: USA – Venäjä ja Sveitsi – Suomi
  • Seuraa joukkuettasi paketti 8.5.2020-19.5.2020 – Suomi

Mikäli Suomen ottelut kiinnostaa, niin seuraavia päiväpaketteja näyttäisi vielä olevan saatavilla

  • Päiväpaketti 10.5.2020: Venäjä – Norja, Kazakstan – Latvia ja Suomi – Italia – Alk. 140,90 Sveitsin frangia
  • Päiväpaketti 14.5.2020: Norja – Sveitsi ja Suomi – Latvia – Alk. 270,90 Sveitsin frangia
  • Päiväpaketti 16.5.2020: Latvia – USA, Norja – Italia ja Venäjä – Suomi – Alk. 280,90 Sveitsin frangia
  • Päiväpaketti 17.5.2020: Suomi – Kazakstan ja Sveitsi – Latvia – Alk. 270,90 Sveitsin frangia
  • Päiväpaketti 19.5.2020: Latvia – Venäjä, Norja – Suomi ja USA – Sveitsi – Alk. 380,90 Sveitsin frangia

Lippupaketit

Lippupaketteja on räätälöity moniin eri käyttötarkoituksiin, jotta ne palvelisivat mahdollisimman laajasti kaikkien maiden faneja. Päiväpaketti taitaa muodostua yksinkertaisimmaksi vaihtoehdoksi. Sen lisäksi on myytävissä myös alkusarjan lippupaketti, jolla on mahdollista nähdä kaikki paikkakunnalla pelattavat alkusarjan ottelut.

Tarjolla on myös finaalipaketti, jonka avulla asiakkaalla on mahdollisuus nähdä välierät, pronssiottelun ja MM-finaalin. Tarkemmat hinnat ja pakettien saatavuudesta paremmin IIHF:n omilta sivuilta.

Arvostelu:[yasr_overall_rating]

Lue myös: Jääkiekon MM-kisat 2020 – ohjelma, Suomen pelit ja live stream


Joukkueet: