Lionel Messin huiman vaparimaalin takaa paljastui ovela huijaus

Lionel Messi (Lionel Messin)
Kuva: Getty Images

Inter Miami pelasti tasapelin Leagues Cupin ottelussa Lionel Messin huikealla vapaapotkulla, jonka taustalta paljastui ovela huijaus.

FC Dallas ja Inter Miami tarjosivat katsojille Leagues Cupissa mielettömän trillerin, jonka varsinaisella peliajalla taottiin peräti kahdeksan maalia. Inter Miami oli 68. minuutin kohdalla tappiolla 4-2, mutta nousi lopulta tasoihin. Kiri sinetöityi huikealla tavalla, kun Lionel Messi tykitti pallon vapaapotkusta hengästyttävän upealla kudilla verkon perukoille.

Myöhemmin julki tullut video paljasti, että upean laukauksen taustalla oli myös kokeneen konnan ovela pikku huijaus. Messi näet käytti tilaisuuden hyväkseen, kun tuomari asetteli muuria paikoilleen ja siirsi palloa muutaman kerran vaivihkaa hieman parempaan paikkaan. Tarvitsipa Messi lopulta hankkimaansa etua tai ei, niin tuskin kukaan pääsee sitä kiistämään, että hänen laukauksensa oli joka tapauksessa aivan maailmanluokkaa.

Lionel Messin huikean vapaapotkumaalin takaa paljastui ovela huijaus:

Katso myös: Uskomaton tuhkimotarina Mestarien liigan karsinnoissa – Klaksvikin maalitykki myy pizzoja ja maalivahti oli jo ehtinyt lopettaa kilpauransa


Pelaajat:
Joukkueet: