Mikä on Lionel Messin uusi seura? Tässä vaihtoehdot ja kertoimet!

Lionel Messin Barcelona-Napoli Mestarien liigan Barcelona-Betis la liga live stream espanjalaislehdet maailman parhaiten ansaitseva barcelona maailman arvokkaimmat Leganes Lionel Messi Barcelona La Liga / Pallomeri.net

Lionel Messin uusi seura on heti kaikkien huulilla, kun kaikkien aikojen parhaan uutisoitiin ilmoittaneen Barcelonalle lähdöstään.

Lionel Messi on pelannut koko uransa Barcelonassa, joten miehen ilmoitus on täydellinen shokki Kataloniassa. Välittömästi käynnistyi hurja huhumylly siitä, mihin todellinen lajilegenda suuntaa seuraavaksi. Tarjolla on useita Euroopan jättiseuroja, sillä varmasti jokainen haluaisi hankkia Messin riveihinsä. Potentiaalisia ehdokkaita nousee kuitenkin pari ylitse muiden.

Aikaisemmin peliyhtiö Coolbet tarjosi kertoimet Lionel Messin tulevan kauden joukkueeksi. Tuolloin suosikkina oli vielä Barcelona, mutta mikäli seura vaihtuisi, niin ykkösvaihtoehdoksi oli nostettu Pep Guardiolan valmentama Manchester City. Muita potentiaalisia vaihtoehtoja olivat Inter Milan sekä PSG. Päivitetyissä kertoimissa Barcelona on edelleen ykkössuosikki, mutta nyt todennäköisyydet siirtoon ovat huomattavasti suuremmat kuin aikaisemmin.

Mainos alkaa:

Tietysti ei sovi unohtaa myös, että Messi on ilmoittanut haluavansa pelata urallaan vielä kotimaassaan Argentiinassa. Voisi kuitenkin kuvitella, että seuraava siirto on vielä johonkin Euroopan huippusarjaan, sillä onhan kyseessä edelleen kiistatta yksi maailman parhaimmista pelaajista.

Lionel Messin uusi seura?

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!


Pelaajat: