L’Equipe: Lionel Messin massiivisen PSG-sopimuksen ehdot tulivat julki – jättää Kylian Mbappén sopimuksen varjoonsa

FIFA 22 Lionel Messi PSG julkistusvideo - pallomeri.net

L’Equipe uutisoi saaneensa tietää Lionel Messin PSG-sopimuksen ehdot, jotka tekivät hänestä joukkueen parhaiten palkatun pelaajan.

Ranskalaislehti L’Equipe uutisoi saaneensa tietää Lionel Messin PSG-sopimuksen sisällönä. L’Equipen lähteiden mukaan Messi tienaa pariisilaisseurassa jopa enemmän kuin supertähti Kylian Mbappé.

Erikoisen uutisesta tekee se, että aiemmin julkisuudessa on puhuttu Messin tehneen kaksivuotisen sopimuksen PSG:n kanssa. L’Equipe kuitenkin väitti, että Messillä on kolmen vuoden sopimus, jonka arvo on 110 miljoonaa euroa. Kahdesta jälkimmäisestä kaudesta hän tienaa 40 miljoonan euron palkan.

Lehden saamien tietojen mukaan sopimukseen on kirjattu lojaalisuusbonus. Se takaa Messille 15 miljoonaa jokaiselta PSG-kaudelta. Sopimuksesta löytyy myös hyvin erikoinen lisäpykälä, joka tulee kryptovaluuttayhteistyöstä.

PSG:llä on sopimus kryptovaluuttayhtiö Crypto.comin kanssa. Seura on myynyt kannattajilleen kryptopoletteja parin euron hintaan. Niillä fanit saavat seuran tarjoamia etuja ja lisämateriaalia nähtäväkseen. Kryptopolettien arvo heittelehtii markkinan mukaan. Myydyillä kryptovaluutoilla PSG puolestaan takaa Messille suuren, jopa 30 miljoonan euron lisäbonuksen.

PSG:n urheilujohtaja Leonardo kuitenkin kiistää väkevästi L’Equipen tiedot.

– Emme voi hyväksyä tällaisia kansijuttuja L’Equipelta. Väitteet ovat täysin virheellisiä: sopimus ei ole kolme- vaan kaksivuotinen. Ei ole edes olemassa optiota kolmannesta vuodesta, Leonardo totesi espanjalaislehti Marcalle.

Tsekkaa myös: Video: Koominen tuplavaroitus – Swansea-peluri siirsi palloa juuri ennen vaparia, Lutonin pelaaja kenkäisi jalat alta


Pelaajat:
Joukkueet: