Video: PSG:ltä upea Messi-julkistusvideo – samalla paljastui pelinumero

FIFA 22 Lionel Messi PSG julkistusvideo - pallomeri.net

PSG julkisti Lionel Messin sopimuksen myöhään tiistai-iltana melko mahtipontisen videon kera. Samalla paljastui argentiinalaistähden tuleva pelinumero.

Julkaisuvideo on kuvattu dronella, joka liitelee ensin PSG:n kotipyhätön Parc des Princesin ulkopuolella ja sukeltaa tämän jälkeen stadionin syövereihin. Lopulta lennokki löytää tiensä nurmelle, jonka keskiympyrässä seisoo yksi mies; pelinumeroa 30 selässään kantava Leo Messi.

Kuten jo aiemmin uutisoimme, Messin sopimus PSG:n kanssa on kaksivuotinen ja mies tienaa noin 35 miljoonaa euroa kaudessa. Sopimuksessa on myös pykälä mahdollisesta kolmannesta kaudesta.

– Olen innoissani uuden luvun aloittamisesta urallani. Tiedän, kuinka lahjakkaita niin pelaajat kuin henkilökunta täällä ovat. Olen päättäväisesti rakentamassa, heidän rinnallaan, jotain suurta tälle seuralle ja sen faneille, Messi sanaili seuran tiedotteessa.

Argentiinalainen saatetaan nähdä tositoimissa jo lauantain kotiottelussa Strasbourgia vastaan. Matsi on PSG:lle sarjakauden toinen. Avausottelussaan joukkue kaatoi vieraskentällä Troyesin lukemin 2-1.

PSG:n Lionel Messi -julkistusvideo on komeaa katseltavaa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen PSG:n Twitter-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: