Lionel Messin ilta Kroatiaa vastaan oli sysimusta – tilastot karua luettavaa

Lionel Messi Nigeria-Argentiina Messin ilta Argentiinan joukkue Lionel Messi Argentiina MM-karsinnat / Pallomeri.net

Argentiinan kapteenin Lionel Messin ilta Kroatiaa vastaan sujui todella katastrofaalisesti, sillä mies ei juurikaan pystynyt auttamaan joukkuettaan.

Vaikka Messin on mahdoton yksin johdattaa maataan, niin supertähdeltä olisi lupa odottaa paljon parempaan. Synkissä vesissä uiva Argentiina on todella lähellä jäämistä lohkovaiheeseen, sillä se on kerännyt kahdesta pelistä ainoastaan yhden pisteen.

Torstaina pelattu Kroatia-ottelu oli todellinen pohjanoteeraus, sillä Argentiina oli vailla mahdollisuuksia häviten nöyryyttävästi numeroin 3-0.

Mainos alkaa

Koko ottelun kuva voidaan kiteyttää Messin tilastoihin, jotka ovat suoraan sanottuna surkeat. Nimittäin argentiinalaistähti koski koko ottelussa palloon vain 49 kertaa. Se on vain kuusi kertaa enemmän kuin maalivahti Willy Caballero. Espanjalaislehti Marcan mukaan Messi koski kuluneella kaudella palloon keskimäärin 77,4 kertaa ottelua kohden.

Messi antoi koko ottelussa 32 syöttöä, joista vain 24 meni omalle joukkuekaverilleen. Normaalisti tällä kaudella Messi on syöttänyt ottelussa 52,7 kertaa, mistä 43,12 syöttöä on mennyt omille.

Argentiinan kapteeni ei myöskään saanut ainuttakaan veto maalia kohden. Messiä rikottiin ottelua kohden kolmesti, mikä sekin on selvästi alle miehen keskiarvon. Onnistuneita harhautuksia hänellä on viisi.

Lähde: Marca