Lionel Messin ensimmäinen Barcelona-sopimus laitettiin huutokauppaan hurjalla lähtöhinnalla

Lionel Messin ensimmäinen Barca-sopimus

Kaikkien aikojen jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluvan Lionel Messin ensimmäinen Barcelona-sopimus on asetettu huutokaupan kohteeksi.

Jalkapallolegenda Lionel Messin ensimmäinen Barcelonaan tehty pelaajasopimus on huutokaupattavana. Sopimus ei myöskään ole mikään perinteisin asiakirja, vaan kyseessä on allekirjoitettu lautasliina.

Messi teki Barcelonan kanssa ensimmäisen kerran sopimuksen joulukuussa 2000. Tuolloin sopimus luonnosteltiin lautasliinaan, jonka allekirjoitti Barcelonan silloinen urheilutoimenjohtaja Carles Rexach.

Mainos alkaa:

Sopimuksen on laittanut huutokaupattavaksi argentiinalainen agentti Horacio Gaggioli, joka oli tuolloin hoitelemassa siirtoa. Sopimus on huutokaupattavana Bonhams housen huutokaupassa.

Sopimusta on aiemmin esitelty Pariisissa, New Yorkissa ja Lontoossa. Huutokauppa alkoi keskiviikkona ja kestää toukokuun 17. päivään saakka. Vaikka kyseessä onkin “vain” lautasliina, niin se ei millään muotoa tarkoita, että paperi olisi halpa. Sopimuksen lähtöhinta on näet peräti 350 000 euroa.

Tsekkaa myös: Erling Haaland esiintyi somekuvassa maitokanisterin kanssa – myynti räjähti käsiin


Pelaajat:
Joukkueet: