Lionel Messi joutui myrskyn silmään Meksikossa – nyrkkeilijä haluaa hakata ja poliitikko antaa porttikiellon

Lionel Messi vs Meksiko

Lionel Messi on suututtanut suuren osan Meksikon kansasta ja hänelle satelee eritasoisia uhkauksia maan suunnalta.

Argentiinan supertähti Lionel Messi joutui erikoisesta syystä myrskyn silmään Meksikossa. Messi oli joukkueensa johtohahmo myös alkulohkon ottelussa Meksikoa vastaan, kun hän teki maalin ja alusti toisen 2-0-voitossa.

Kyse ei kuitenkaan ole siitä, mitä Messi teki kentällä, vaan Meksikon kanssa otti kosolti kierroksia ottelun jälkeisistä tapahtumista. Messi näet sai osan meksikolaisista raivostumaan, kun hän potkaisi ja tallasi mitä ilmeisimmin vahingossa Meksikon kapteenilta Andres Guardadolta saamaansa pelipaitaa.

Tapaus herätti hämmästyttävän voimakkaita reaktioita. Meksikolainen nyrkkeilymestari Canelo Alvarez uhkasi tuoreeltaan vetää Messiä turpaan tämän kohdatessaan. Sitoutumaton kansanedustaja María Clemente García puolestaan mesoaa Messille porttikieltoa Meksikoon ja hänen julistamistaan ”persona non grataksi” eli ei-toivotuksi henkilöksi. García myös esitti vaatimuksensa Meksikon ulkoministeriölle.

Alvarez toki ehti tunnekuohun laskettua pyytää rajua purkaustaan anteeksi, mutta tapaus selvästi herätti hämmentävän paljon vihamielisyyttä Meksikon suunnalla.

Lionel Messi suututti tämän koppivideon myötä suuren osan Meksikon kansasta:

Katso myös: Kissa keskeytti Vinicius Juniorin lehdistötilaisuuden – Brasilian liiton työntekijä heivasi sen tylysti lattialle


Pelaajat:
Joukkueet: