Video: Lionel Messi murskasi Bolivian – kaksi maukasta maalia ja aivan älytön passi

Lionel Messi Argentiina / Pallomeri.net

Bolivia jäi täydellisesti Argentiinan jalkoihin, kun Lionel Messi pisti shown pystyyn murjoen itse kaksi maalia ja syöttäen yhden.

Argentiina päätti urakkansa Copa American lohkovaiheessa kunnon murskajaisilla, kun Bolivia jäi täysin jalkoihin maalein 4-1. Ottelun ykköstähti oli Lionel Messi, joka riehui kentällä kahden maalin ja maalisyötön edestä.

Jo 6. minuutilla Messi antoi aivan valloittavan upean syötön Bolivian pakkien selustaan nousseelle Alejandro Gomezille, joka latasi ottelun avausmaalin komealla volleylla.

33. minuutilla Messi avasi oman maalitilinsä viemällä Argentiinan 2-0-johtoon ampumalla pallon rankkarista sisään jättämättä maalivahdille mitään mahdollisuuksia.

Messi-show saavutti huippunsa jo 42. minuutilla, kun tarjoilu pelasi myös hänen suuntaansa. Kun Aguero antoi keskikentältä upean läpisyötön, jonka ansiosta Messi pääsi karkuun. Bolivian täysillä vastaan rynninyt maalivahti yritti aiheuttaa Messille hankaluuksia, mutta turhaan. Messi näet odotti oikeaa hetkeä ja pisti pallon korkeassa kaaressa maaliin, kun hän heitti aivan hävyttömällä chipillä pelivälineen veskarin yli.

Tulos tarkoittaa sitä, että Argentiina voitto lohkonsa ja saa puolivälieräottelussa vastaansa Ecuadorin.

Lionel Messi antaa aivan tajuttoman syötön Alejandro Gomezin tekemään avausmaaliin:

Messin illan ensimmäinen maali syntyy vuorenvarmasti pilkulta:

Messi-shown huipensi tämä täysin hävytön chippi:

Katso myös: Video: Sveitsi jysäytti jättiyllätyksen ja pudotti Ranskan – Kylian Mbappe oli todellinen epäonnen soturi


Pelaajat:
Joukkueet: