Barcelonan presidentiltä paljastus – Lionel Messi on halutessaan vapaa lähtemään

FIFA 22 Lionel Messin Barcelona Mestarien liigan FIFA Lionel Messi puolivälierät Forbes

Barcelonan presidentti paljasti haastattelussa, että supertähti Lionel Messi on sopimuksessaan olevan erikoispykälän nojalla vapaa lähtemään halutessaan.

Taannoin julkisuudessa liikkui huhuja, että Lionel Messi voisi sopimuksessaan olevan lisäpykälän nojalla halutessaan lähteä Barcelonasta ilmaiseksi minkä tahansa kauden päätteeksi.

Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu vahvisti seuran oman kanavan Barca TV:n haastattelussa, että huhut lähtöpykälästä pitävät paikkansa. Messin nykyinen sopimus on voimassa kesään 2021 asti ja Bartomeun mukaan Messi todella voi lähteä ennen sopimuksensa viimeistä kautta, jos niin päättää.

Mainos alkaa:

Bartomeu paljasti haastattelussa myös, että Barcelona on tarjonnut kyseisen pykälän kaikille legendoilleen eikä vain Messille.

– Sama pykälä oli myös Xavin, Carles Puyolin ja Andres Iniestan viimeisissä sopimuksissa. He ovat kaikki pelaajia, jotka ansaitsevat sellaisen vapauden emmekä ole siitä huolissamme, sillä he kaikki ovat erittäin sitoutuneita Barcaan. Haluamme Messin pelaavan Barcassa aina vuoteen 2021 asti ja siitä eteenpäinkin. Olemme hyvin rauhallisin mielin asian suhteen, Bartomeu totesi kanavalle.

Bartomeu on aiemmin todennut haluavansa pitää Messin Barcelonassa “ikuisesti” lisäten, että heidän aikeissaan on tarjota Messille töitä seurasta hänen peliuransa päätyttyä.

Tsekkaa myös: Cristiano Ronaldo piti tyylikkään puheen Leo Messiä koskien


Pelaajat:
Joukkueet: