Barcan urheilupomo syytti pelaajia valmentajan potkuista – Lionel Messi poltti hihansa ja latasi takaisin

Barcan urheilupomo syytti pelaajia valmentajan potkuista – Lionel Messi poltti hihansa ja latasi takaisin

Lionel Messi julkaisi voimakkaan vastalauseen kommentteihin, joita Barcan urheilujohtaja Eric Abidal on antanut medialle koskien valmentajan potkuja.

Lionel Messi kritisoi Instagram-tilillään FC Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidalia tämän lausunnosta pelaajiston heikkoa harjoittelumotivaatiota kohtaan erotetun päävalmentajan Ernesto Valverden alaisuudessa.

Valverde sai tammikuussa kenkää Barcelonan nimettyä Quique Setienin hänen tilalleen. Abidal oli yksi niistä, joka päätti asiasta. Abidal antoi espanjalaislehti Diario Sportin haastattelussa rapaa Barcelonan pelaajistolle.

– Monet pelaajat eivät olleet tyytyväisiä tai tehneet kovaa töitä, minkä lisäksi oli sisäisiä kommunikaatio-ongelmia. Valmentajan ja pukukopin välit olivat aina hyvät, mutta oli myös asioita, joita pystyin entisenä pelaajana haistamaan. Kerroin seuralle, mitä ajattelin, ja me pääsimme ratkaisuun, Abidal totesi Valvereden potkuista.

Messi antoi vastineensa julkaisemassaan Instagram storyssa.

– Pelaajat ovat vastuussa siitä, mitä tapahtuu kentällä, ja me olemme ensimmäisinä tunnustamassa, jos emme ole olleet hyviä. Urheilujohdon täytyy kantaa myös vastuunsa ja ennen kaikkea tekemistään valinnoista. Ja lopuksi, olen sitä mieltä, että kun puhut pelaajista, sinun täytyy puhua nimillä, koska jos et tee niin, se likaa jokaisen ja antaa ilmaa sanotuille asioille, jotka eivät pidä paikkaansa, Messi pamauttaa.

Kuvakaappaus Messin Instagram storysta:

Katso myös: Video: Ruotsin ihmepoika Armand Duplantis oli äärimmäisen lähellä seiväshypyn uutta ME:tä

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut