Täysi katastrofi oli hilkulla Argentiinan juhlissa – Lionel Messi joukkuetovereineen väisti vaaran viime hetkellä

Lionel Messi Argentiina

Lionel Messi joutui muutaman joukkuetoverinsa kanssa todelliseen vaaranpaikkaan kesken Argentiinan mestaruusjuhlien.

Argentiinan pelaajat juhlivat maailmanmestaruutta kansan keskuudessa tiistaina Buenos Airesissa ja kaikki sujui pääosin iloisissa merkeissä, mutta joukkueen bussikulkue kaupungin läpi oli kuitenkin saada hyvin dramaattisen käänteen. Oli näet pienestä kiinni, ettei kapteeni Lionel Messi olisi pudonnut bussin kyydistä yhdessä muutaman joukkuetoverinsa kanssa.

Pelaajia kuljetettiin aamuyöstä ihmismassan läpi avobussin katolla ja Messi istui katolla takaosan korokkeen päällä MM-pokaali sylissään joukkuetovereiden ympäröimänä.

Yhtäkkiä koko rivi pelaajia joutui tekemään nopean väistöliikkeen ja painautumaan matalaksi. Syynä tähän oli paksu sähkökaapeli, jonka alta bussi oli ajanut. Bussin katolla seisseet pelaajat ja joukkueen taustahenkilöt olivat turvassa, mutta takaosan korokkeella istunut porukka oli todellisessa vaarassa.

Ilman nopeaa reagointia kaapeli olisi todennäköisesti pudottanut pelaajia maahan mahdollisesti hyvinkin vakavin seurauksin. Onneksi pelaajat olivat hereillä, joten tilanteesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä.

Lionel Messi joutui joukkuetovereineen suorittamaan viime hetken väistöliikkeen kesken bussikierroksen:

Katso myös: Kylian Mbappea pilkattiin kesken Argentiinan riehakkaiden juhlien – Emiliano Martinez piti hänelle “hiljaisen hetken”


Pelaajat:
Joukkueet: