Video: Lionel Messi teki taikojaan – maalasi uskomattoman taistelusoolon päätteeksi

Lionel Messi Barcelona / Pallomeri.net

Barcelona paineli jatkoon Mestarien liigassa ja tahtipuikkoa heilutti tuttuun tapaan Lionel Messi, joka taituroi ja taisteli joukkueelleen upean osuman.

Barcelonan ja Napolin välisen Mestarien liigan neljännesvälieräparin ensimmäinen osaottelu, joka pelattiin ennen koronatauon alkua, päättyi 1-1, joten Barcalla oli hallussaan vierasmaalietu.

Se ei kuitenkaan ollut lopulta tarpeen, sillä Barca ei jättänyt toisessa osaottelussa mitään epäselvyyksiä paremmuudestaan. Barcelonan voittolukemat toisessa ottelussa olivat 3-1, joten Katalonian ylpeys jatkaa matkaansa yhteismaalein 4-2.

Lopun alkua alkoi olla ilmassa jo 23. minuutilla, kun Lionel Messi ei yksinkertaisesti suostunut pysähtymään. Messi taituroi itsensä rangaistusalueelle todella ahtaasta välistä, kunnes hänet kaadettiin.

Messi ei jäänyt lypsämään rankkaria, vaan pinkaisi pystyyn ja otti pallon uudestaan haltuun. Hän oli ensimmäisellä liikkeellään ohittanut jo kaksi puolustajaa, mutta nyt vastaan tuli kaksi lisää. Messi yritti harhautusta, mutta horjahti ja näytti jo hukkaavan palloa, kunnes salamnnopean oivalluksen seurauksena Messi heittäytyi ja nosti tarkan roikun takakulmaan mahdottoman näköisestä asennosta.

Kyse oli todellisesta taistelusoolosta, eli ei ehkä Messin uran sulavin suoritus, mutta Messin oivaltavuus ja päättäväisyys teki maalista kerrassaan huikaisevan.

Lionel Messi ei suostunut taipumaan vaan väänsi pallon upeasti häkkiin:


Pelaajat:
Joukkueet: