Lionel Messi pyysi tapaamista Barcelonan seurajohdon kanssa – vastaus oli harvinaisen tyly

Lionel Messin Barcelona-Napoli Mestarien liigan Barcelona-Betis la liga live stream espanjalaislehdet maailman parhaiten ansaitseva barcelona maailman arvokkaimmat Leganes Lionel Messi Barcelona La Liga / Pallomeri.net

Lionel Messi on ylivoimaisesti maailman puhutuin jalkapalloilija tällä hetkellä, sillä mies on ilmaissut lähtöhalunsa Barcelonasta.

Lionel Messi ilmoitti alkuviikosta haluavansa purkaa sopimuksensa Barcelonan kanssa. Tämän jälkeen huhut ovat vieneet miestä tiukasti Manchester Cityn riveihin.

Yksi iso ongelma maisemanvaihdossa on ensi kesään voimassa oleva sopimus, jonka ulosostopykälä on taivaalliset 700 miljoonaa euroa.

Mainos alkaa:

Espanjalaislehtien mukaan Messi oli nyt pyytänyt Barcelonan seurajohtoa tapaamiseen, jotta umpikuja saataisiin jotenkin selvitettyä. Seuralegenda sai kuitenkin todella tylyn vastauksen uteluihinsa.

– Jos kyseessä ei ole sopimuksen uusiminen, niin meillä ei ole mitään puhuttavaa, kerrotaan Barcelonan johtoportaan vastauksen kuuluneen.

Barcelonassa ollaan tällä hetkellä valmiita pitämään suuttunut Messi sopimuksensa loppuun asti seurassa, ellei joku joukkue maksa 700 miljoonan euron klausuulia.


Pelaajat:
Joukkueet: