Lionel Messi teki mahtavan maalin Argentiinan kenraaliharjoituksessa – huikea kuti heikommalla jalalla

Lionel Messi Argentiina vs Arabiemiraatit

Argentiinan supertähti Lionel Messi näytti joukkueen MM-kenraalissa, että hän saa pallon komeasti maaliin myös heikommalla jalallaan.

MM-kisojen mestarisuosikkeihin lukeutuva Argentiina jatkoi tappiottomien ottelujen putkeaan keskiviikkona, kun se kohtasi Arabiemiraatit. Ottelu oli Argentiinalle jo 36. peräkkäinen ilman tappiota, joten Italian hallussaan pitämä maailmanennätys on enää yhden ottelun päässä.

Maaottelun luonne oli alusta saakka selvä, eli Argentiina vei ja Arabiemiraateille oli tarjolla vain pelkkä turistin rooli. Argentiina takoikin taululle jo ensimmäisellä jaksolla selvät 4-0-lukemat ja voitti ottelun helposti maalein 5-0.

Hetkeä ennen taukoa syntynyt neljäs maali meni Lionel Messin tiliin ja suoritus oli varsin komeaa katsottavaa. Messi ohitti puolustajat ja näytti, että hän pystyy tekemään näyttävää tulosta myös heikommallakin jalallaan. Rangaistusalueelta takayläpesään ammuttu oikean jalan laukaus ei näet jättänyt maalivahti Khalid Eisalle juuri minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Argentiina avaa MM-kisaurakkansa 22. marraskuuta Saudi-Arabiaa vastaan.

Lionel Messi ampuu upean maalin oikealla jalallaan Argentiinan MM-kenraalissa:

Katso myös: Qatarin MM-kisoissa myytävä ruoka pöyristyttää – maksaisitko tästä salaatista?


Pelaajat:
Joukkueet: