Hämmästyttävä kuva lähti leviämään – parikymppinen Lionel Messi kylvetti vauvaikäistä Lamine Yamalia

Lionel Messi Argentiina

Sosiaaliseen mediaan ilmestyi kerrassaan hämmästyttävä kuva, jossa Lionel Messi kylvettää vauvaikäistä Lamine Yamalia.

Vuonna 2007 Lionel Messistä otettiin kuva kylvettämässä vauvaa. Kyseessä oli vuosittainen hyväntekeväisyyskampanja, jossa FC Barcelonan pelaajat poseerasivat lasten ja heidän perheidensä kanssa kalenteria varten.

Messi oli tuolloin nouseva tähti, joka oli juuri tehnyt läpimurtonsa La Ligassa, mutta kukaan ei tuolloin vielä osannut kuvitellakaan kuinka upean uran Messi tekisikään. Mutta eipä arvannut kukaan sitäkään mihin Messin kylvettämä vauva yltäisi.

Mainos alkaa:

Nyt uudestaan leviämään lähteneessä kuvassa oleva vauva on nimittäin Espanjan 16-vuotias huippulupaus Lamine Yamal, joka on historian nuorin EM-kisoissa pelannut pelaaja.

Brittilehti The Guardian kertoo, että pitkään kadoksissa olleen kuvan julkaisi Yamalin isä hänen Instagram-tilillään. Kalenterin kuvaajana toimi Joan Monfort, joka paljasti Guardianille, että kuvaus ei ollut helppo tehtävä.

– Hän oli tulossa ulos pukuhuoneesta ja yhtäkkiä hän löytää itsensä tilasta, jossa on muovinen amme täynnä vettä ja vauva. Hän ei aluksi edes tiennyt, kuinka pitää hänestä kiinni, Monfort muisteli.

Messi oli tuolloin vasta parikymppinen. Yamal on Messin tavoin käynyt läpi Barcelonan kuuluisan junioriakatemian La Masian.

Parikymppinen Lionel Messi kylvettää vauvaikäistä Lamine Yamalia:

Katso myös: Ivan Toney upotti rankkarin katsomatta palloon – Englannin sometiimi löi lisää löylyä hauskalla videolla


Pelaajat: ,