Lionel Messi kritisoi rajusti Barcelonan faneja – ”On rumaa kohdella kentältä poistuvaa pelaajaa tuolla tavoin”

Lionel Messin Barcelona-Napoli Mestarien liigan Barcelona-Betis la liga live stream espanjalaislehdet maailman parhaiten ansaitseva barcelona maailman arvokkaimmat Leganes Lionel Messi Barcelona La Liga / Pallomeri.net

Keskiviikkona Barcelonan suureksi sankariksi noussut Lionel Messi ei ollut pelkästään hymyä voiton jälkeen, sillä mies oli tyytymätön omien faniensa käytökseen.

Messi teki Liverpoolin verkkoon kaksi maalia ja varsinkin miehen toinen osuma oli suorastaan jäätävää katseltavaa. Vapaapotku oli niin täydellinen, että se jätti Pool-veskari Alissonin täysin vaille mahdollisuuksia.

Vaikka Barcelona otti Messin johdolla tiukan otteen finaalipaikasta, niin supertähti löysi illasta myös negatiivista sanottavaa. Nimittäin argentiinalainen ei tykännyt siitä tavasta, jolla kotijoukkueen fanit kohtelivat vaihtoon otettua Coutinhoa.

Liverpoolista suurella rahalla saapunut Coutinho ei ole onnistunut vakuuttamaan Espanjassa ja brassi onkin saanut kritiikkiä Camp Noulla. Sama jatkui keskiviikkona, kun Barca-fanit vihelsivät Coutinholle. Tämä sai myös joukkueen suurimman tähden kritisoimaan omia kannattajiaan.

– Kausi on ratkaisevassa vaiheessa. Meidän pitää olla nyt erittäin yhtenäisiä. Tämä on väärä hetki kritisoida ketään. Tarvitsemme kannattajilta tukea ja voimaa. Jäljellä on kolme loppuottelua. On rumaa kohdella kentältä poistuvaa pelaajaa tuolla tavoin, Lionel Messi sanoi El Mundo Deportivolle Ilta-Sanomien mukaan.


Pelaajat:
Joukkueet: