Todellinen uutispommi! Lionel Messi jättää Barcelonan!

Real Madrid Lionel Messi jalkapallon
Kuva: Getty Images

Barcelona jysäytti järjettömän uutisen torstai-iltaan, kun joukkue ilmoitti, että seuralegenda Lionel Messi ei jatka seuran väreissä.

Barcelonan tiedotteen mukaan molemmat olisivat jatkaneet sopimusta, mutta La Ligan taloussäädökset eivät lopulta antaneet mahdollisuutta tehdä jatkosopimusta maailman parhaimman pelaajan kanssa.

Rajusti velkaantuneelle Barcelonalle on asetettu todella tiukka palkkakatto, johon pääsemiseen seuralla on valtaisia ongelmia. Messin uutisoitiin jo pitkään haluavan muihin maisemiin, mutta kesän alussa mediaan tuli uutiset siitä, että supertähti on hyväksynyt Blaugranan tekemän sopimustarjouksen.

Lopulta maaliin ei päästy edellä mainittujen talousasioiden vuoksi. Tämä on varmasti valtaisa pettymys molemmille osapuolille, sillä Messi siirtyi La Masian akatemiaan 13-vuotiaana ja edustanut ammattilaisurallaan ainoastaan Barcelonaa.

Nyt edessä on uusi osoite, joka on ainakin toistaiseksi vielä täysi arvoitus. Aikaisemmin huhuissa on liikkunut sekä Manchester Cityn että PSG:n nimet.