Video: Lionel Messi purskahti lohduttomaan itkuun – ”Tämä on urani vaikein hetki”

Lionel Messi
Kuva: Getty Images

Barcelonan seuralegenda Lionel Messi jätti jäähyväiset Barcelonalle sunnuntaina, kun argentiinalainen piti lehdistötilaisuuden viimeistä kertaa.

Messin ura Barcelonassa tuli karulla tavalla päätökseen, kun La Liga ei sallinnut veloissa rypevän seuran tehdä jatkosopimusta historian parhaana pidetyn pelaajan kanssa. Jatkosopimuksesta oli päästy jo yhteisymmärrykseen ja kaiken piti olla valmiina, kunnes koko taivas romahti.

Armoa ei sarjan puolelta tullut, vaan Messin ura Barca-paidassa tuli päätökseen. Nyt huhut vievät argentiinalaista kovaa vauhtia PSG:n paitaan, mutta sitä ennen oli supertähden jäähyväisten aika. Messi oli varmasti ansainnut jotakin aivan muuta kuin lehdistötilaisuuden, mutta olosuhteiden pakosta jäähyväiset hoidettiin sunnuntaina järjestetyssä tilaisuudessa.

Silminnähden järkyttynyt Messi purskahti välittömästi itkuun saavuttuaan lavalle. Puheensa jälkeen kaikki paikalla olleet pelikaverit, seurajohto ja toimittajat antoivat seisaaltaan aplodit. Tämä sai argentiinalaisen lohduttomaan itkuun eikä ihme, sillä koko ammattilaisuransa seurassa pelannut Messi on ollut lähes 20 vuoden ajan yhtäkuin Barcelona.

Messi myönsikin toimittajalle, että kyseessä on kaikkea muuta kuin helppo tilanne.

– Tämä on urani vaikein hetki, Messi sai sanottua.

Toimittajat kyselivät supertähdeltä niin urasta, saavutuksista kuin tulevasta seurastakin. Ymmärrettävästi Messi ei kommentoinut mitenkään tulevaa osoitettaan.

– Minulla ei ole sopimusta tällä hetkellä kenenkään kanssa, Messi vastasi kysymykseen.

Lionel Messi purskahti itkuun jäähyväisissään

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: