Lähteet: Hurja uutispommi! Lionel Messi haluaa purkaa sopimuksensa – päätös on lopullinen

Mestarien liigan Manchester City Lionel Messi Barcelona messin / Pallomeri.net

FC Barcelonan supertähti ja historian paras pelaaja Lionel Messi on ilmoittanut haluavansa lähteä seurasta. Asiasta uutisoi useat espanjalais- ja argentiinalaismediat.

Lionel Messi joutui muun joukkueen tavoin täydelliseksi nolatuksi Mestarien liigan puolivälierissä, kun Bayern München jyräsi 8-2-voittoon.

Tuo oli sysäys ilmeisesti kenties yhdelle kesän suurimmalle uutispommille, sillä useat espanjalais- ja argentiinalaismediat uutisoivat, että Messi ei ole palaamassa Barcelonan harjoituksiin. Tämän lisäksi Messi haluaa poistua seurasta ja pyysi seurajohtoa purkamaan sopimuksensa.

Mainos alkaa:

Asiasta uutisoi myös erittäin luotettava Barcelonasta aikaisemmin uutisoinut Alfredo Martinez, jonka mukaan Messin päätös on lopullinen.

Mediatietojen mukaan Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu on kutsunut koolle hätäkokouksen, jossa on tarkoitus käsitellä Messin julistamaa uutispommia.

Barcelonan harjoituskauden on tarkoitus käynnistyä maanantaina ja viikonloppuna pelaajille tehdään kauteen valmistavat lääkärintarkastukset.


Pelaajat:
Joukkueet: